Възстановяване на ДДС за фирми

ДДС и защо е възстановим в ЕС

Данък Добавена Стойност (ДДС) е косвен данък, който се начислява върху разходите Ви в чужбина и ги оскъпява със средно около 20% в зависимост от ДДС ставката на дадената държавата…

Без възстановяване няма комисионна

E&M TAX SERVICES разбира стремежа на фирмите да минимизират разходите си. Именно за това ние предлагаме на своите клиенти да направят предварителна оценка на начисленото им ДДС абсолютно безплатно и без задължение от тяхна страна да използват услугите ни. В случай, че те ни упълномощят да възстановим техния ДДС, нашата комисионна се формира на базата на успешно възстановеното ДДС.


Критерии за възстановяване

Ако Вашата фирма е направила разходи в чужбина и върху тях е било начислено ДДС, то вие сте в правото да си възстановите този данък, въпреки че не сте регистриран по ДДС в съответната чужда държава. За да можете да направите това трябва да сте регистрирани по ДДС в България и да докажете служебният характер на разходите. Осъзнавайки важността на ДДС възстановяването като част от политиката за намаляване на разходите и световната тенденция за аутсорсване на всички странични дейности с цел отново минимизиране на разходите, фирмите все по-често прибягват до помощта на специализирани ДДС агенти от типа на E&S Tax Services. Опитът и познанията ни по отношение на местните законодателства ще Ви спестят сблъсъка с тежкият бюрократичен процес, различен в съответните държави и ще Ви предпазят от излишни загуби на пари и време, успешно възстановявайки Вашето ДДС.


За какви разходи и услуги?

E&M TAX SERVICES възстановява ДДС от 41 държави за широк спектър разходи, в т.ч.:

  • Транспортни разходи;
  • Разходи за участие в изложения и конференции;
  • Храна, настаняване, представителни разходи;
  • Разходи за реклама и промоционални дейности;
  • Ползване на професионални услуги;

Това са част от разходите, по които могат да си възстановят ДДС дружества, регистрирани на територията на ЕС.

Този сайт използва кукита, за да подобри услугите ни.